Termékek Menü

Flamingók és krillek - A Krill-Omega3 és az Astaxanthin együttes ereje!

Flamingók és krillek - A Krill-Omega3 és az Astaxanthin együttes ereje! Az Astaxanthin kivételesen erős antioxidáns hatással bír. Fogyasztásával olyan foszfolipideket veszünk magunkhoz, amelyek segítik a sejthártyákat a szabadgyökök elleni küzdelemben.

Az Astaxanthin a karodinoidok családjába tartozik, természetes eljárással vonják ki az algából. A narancsos-rózsaszínű pigmentjeinek köszönhető a flamingók, lazacok, rákok és más tengeri élőlények színe, például a kagylóké vagy a krilleké.

Természetes antioxidáns

Az Astaxanthin kivételesen erős antioxidáns hatással bír. Fogyasztásával olyan foszfolipideket veszünk magunkhoz, amelyek segítik a sejthártyákat a szabadgyökök elleni küzdelemben. Ezek bekerülhetnek a szervezetünkbe az UV sugárzással, avas zsírsavakkal, szennyezett levegővel vagy akár a testünk olyan természetes folyamatainak „melléktermékeként”, mint a légzés vagy az emésztés.

A szabadgyökök semlegesítésével az Astaxanthin védelmet nyújt a sejtjeinknek. Segítségével a bőr blokkolni tudja a káros UV sugarakat, azonban ez nem gátolja az UVB sugarak elengedhetetlen tápanyaggá, D vitaminná alakulását.

Az Astaxanthin jótékony hatása

Antioxidánsként az Astaxanthin számos jótékony hatással bír szervezetünkre. Javíthatja szívünk egészségét, agyunk működését, látásunk és bőrünk épségét. Az Astaxanthin tartalmú étrend-kiegészítők, mint például a krill olaj ezeket a jótékony élettani hatásokat fokozottan képesek érvényesíteni.

Íme az Astaxanthin néhány pozitív hatása:

    Szív- és érrendszerünk egészségét javíthatja, sejtjeinket erősítve
    Mentálisan frissen tart, serkentheti az agyműködést
    Támogatja a szemizmok működését, hozzájárulhat az éles látáshoz
    Segíthet a bőr fiatalos feszességének megtartásában

NKO® Prémium Krill Olaj

Az Astaxanthin és egyéb jótékony hatású zsírsavak szedése együttesen hatékonyan semlegesítheti a szabadgyökök kártékony hatásait. A legtöbb Omega-3 étrend-kiegészítő nem tartalmaz Astaxanthint. Az NKO®, így a Vitálvár termékei több, mint hétszer annyi antioxidánst tartalmaznak, mint más krill olajok a piacon.

Az NKO olyan telítetlen zsírsavakat tartalmaz foszfolipidek formájában, mint a DHA és az EPA. A foszfolipidek az emberi sejtek építőelemei. Az olyan egészséges zsírsavak, mint az Omega-3 sokkal hatékonyabban szívódik fel az Astaxanthinnal, mint anélkül.

Eredeti nyelven: http://neptunekrilloil.com/astaxanthin-natural-super-antioxidant/

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar krill olaj
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu