Egyensúly a bőrápolásban

Egyensúly a bőrápolásban
Az óvatlanság és mértéktelenség a bőrrák kialakulásának kockázata mellett a bőr korai öregedéséhez is vezethet. Az Astaxanthin segíti a bőröregedés meggátlását, valamint véd a sugárzás negatív hatásaival szemben!

Egyensúly a bőrápolásban

Ön szerint mit jelent szépnek lenni? El tudja képzelni a szépséget egészség nélkül? Melyikre költ többet egy hónapban?

Amikor veszünk valamilyen új szépségápolót, alig várjuk, hogy gyorsan ki is próbáljuk. Egy kis magunkra szánt idő, és már azt érezzük, hogy ragyogunk: kívül-belül. Azonban a szépség, csak egészséggel párosulva teljes igazán.

Bőrünket rengeteg káros tényező éri minden pillanatban. Az ózonréteg károsodásával és a szolárium gyakori használatával a rosszindulatú melanóma jelenti a legnagyobb veszélyt. Az óvatlanság és mértéktelenség a bőrrák kialakulásának kockázata mellett a bőr korai öregedéséhez is vezethet.

Senki sem szeret a tükörbe nézve mélyebb ráncokkal, megsokasodott pigment foltokkal találkozni. A bőrön azonban nyomokat hagynak a káros tényezők. Az Astaxanthin természetes fényvédő szer, mely a környezetünk erejével véd a sugárzás negatív hatásaitól.

Az Astaxanthin erős és hatékony antioxidánsként felgyülemlik a bőrsejtekben, és belülről szépíti meg azt. Klinikai vizsgálatok bizonyították, hogy segíti a bőröregedés meggátlását. Elsőrendű védelmet nyújt a bőrnek: hatékonyabbat, mint más antioxidánsok (C-vitamin, E vitamin vagy béta-karotin).


Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar astaxanthin
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz