7.100 Ft (6.762 Ft + ÁFA)
Pénzvisszafizetési garancia
Hazai termékek

Dr. Danima Damdindorj: Az éltető étkek arany szutrája

Különleges és értékes táplálkozási tanácsok hun, mongol és tibeti ősi hagyomány alapján.Beszállító: Geomantika Kft.A könyv jelenleg előrendelhető. Októbertől lesz újra elérhető.
Szerezhető hűségpontok: 72
Elérhetőség: Szállítás alatt
Gyártó: Geomantika Kft.
Várható szállítás: 2024. június 06.
7.100 Ft (6.762 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A könyv jelenleg előrendelhető. Októbertől lesz újra elérhető.

Dr. Danima Damdindorj Az éltető étkek arany szutrája című könyve egy különleges egészségfilozófiai írás.

Rendkívül sajátosak és tanulságosak a mongol fekete asztrológia összefüggései a kozmoritmológia és bioritmológia terén. Aki tiszteletben tartja saját életét, annak tiszteletben kell tartania a Természetet és annak törvényeit, mert az egészséges, boldog élet alapja a Természet teljes körű tisztelete.

A tudatos táplálkozásról szóló Arany tanácsok című fejezetében felsorolja az értékes ételeket, az erjedést gátló fűszereket, foglalkozik az ételek fogyasztásának sorrendjével, időpontjaival, ajánlott mennyiségével, valamint készítési módjaival. A táplálékok és összetevőik kritikáját az életerőt gyengítő étkek, össze nem illők, egészségre ártalmas gyártási eljárások stb. szerint ismerteti. A súlygondok című fejezetben értékes étkezési és életviteli tanácsokat ad a felesleges súly leadásához. Gyorsan elkészíthető zsírégető ételeket, italokat ismertetve javasol napszak, illetve évszak szerinti fogyókúrákat, tehermentesítő valamint méregtelenítő hasznos diétákat. Alig felbecsülhető, mindannyiunk számára fontos új ismeretanyag közérthetően válik hasznossá mindazoknak, akik felismerték, hogy A TERMÉSZET SZERETETE AZ EGÉSZSÉGES, BOLDOG ÉLET ALAPJA.

Szeretettel ajánlom Danima doktornő könyvét megbízható útitársnak. 

Prof. Dr. Török Szilveszter"

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz