Termékek Menü

Bőrvédelem 11000 méteren

Bőrvédelem 11000 méteren Egy kutatás arra mutatott rá, hogy a pilóták és a légi utas kísérő személyzet kétszer nagyobb valószínűséggel kaphat bőrrákot, mint egy átlagember. Hogyan vehetjük fel a harcot a szabad gyökök támadásaival szemben? 

Mint minden közlekedési forma, a repülés is rejteget veszélyeket. És itt nem a repülőgép-szerencsétlenségekre gondolunk, hiszen a statisztikák alapján ez a legveszélytelenebb közlekedési eszköz.

Ugyanakkor egy kutatás arra mutatott rá, hogy a pilóták es a légi utas kísérő személyzet kétszer nagyobb valószínűséggel kaphat bőrrákot, mint egy átlagember. Ez az eredmény nem jelent nagy meglepetést, hiszen bőrünk sejtjeit fokozottan károsítják az UV sugarak hatására megjelenő szabad gyökök, ami annál veszélyesebb minél hosszabb ideig vagyunk kitéve a napsütés káros hatásainak.

Az Astaxanthin, a természetben előforduló legerősebb antioxidáns hatékonyan veszi fel a harcot a szabad gyökök támadásaival, kívülről belülről megfiatalítva bőrünket. Egy amerikai tudományos kutatás eredményei szerint a résztvevő 49 hölgy azon csoportja, akik a 6 hetes kutatás során napi 4 mg Astaxanthint szedtek, sokkal halványabbnak érezték ráncaikat, bőrük rugalmasabbnak, kisimultabbnak hatott. * Az Astaxanthin tartalmú étrend kiegészítők segíthetnek megvédeni szervezetét a szabad gyökök ártalmas hatásaitól es javíthatják bőrszerkezetét!


A rendszeres hidratálás mellett szedjen ön is naponta Astaxanthint bőre védelmére!


*Yamashita E., The effects of a dietary supplement containing astaxanthin on skin condition. Carotenoid Science. 2006;10: 91-95

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar astaxanthin
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu