Termékek Menü

Szépség és kávé kéz a kézben

Szépség és kávé kéz a kézben

Bőrünk 75%-a kollagénből épül fel, testünk fehérjeállományának közel 30%-a kollagénből áll, amit a szépség fehérjéjének is neveznek.

A fehérjék alapvető építőkövei az aminosavak. A szervezet aminosavakat használ többek között az izom-, a porc- és a csontépítéshez, illetve ez gondoskodik hajunk, kötőszöveteink és bőrünk egészségéről is. Számos aminosav létezik, de a kollagén a legjelentősebb, mivel kiemelt szerepet játszik a kötőszövetekben és a bőrben.

Ahogy öregszünk a szervezet egyre kevésbé képes előállítani a megfelelő mennyiségű kollagént, így már 25 év felett célszerűnek tűnik táplálék-kiegészítővel pótolni. Nem véletlen, hogy egyre több gyártó rukkol a piacra por és tabletta formájában is elérhető kollagén tartalmú termékkel.

Tudtad, hogy több mint egy tucat fajtája létezik a kollagénnek?

Más típusa gondoskodik a bőr és a csontok, mint a porcok egészségéről. Emiatt nehéz megfelelő terméket választani. A legtöbbször, ha kollagén port veszünk, akkor általában az I-es típusú kollagénhez jutunk, amelyet állati bőrből és csontokból, illetve halpikkelyekből vonnak ki. Hidrolizált, azaz az aminosav láncokat kisebb egységekre bontják, hogy forró és hideg folyadékokban is fel lehessen oldani. Könnyű felhasználhatósága miatt is az egyik leggyakrabban használt kollagén lett, hiszen a kávétól a smoothie-ig szinte bármihez adhatjuk.

Csökkentheti a ráncokat

Bőrünk felhám rétegének épségét számos veszély fenyegeti. A bőr általános állapota egyrészről adottság, de az idő előre haladtával veszít a hidratáltságából. Ezt a folyamatot olyan külső hatások is felgyorsítják, mint a káros napsugarak, hormonális változások vagy az egészségtelen táplálkozás.

Tudományos kísérletek bizonyítják, hogy a MAKKA® Beauty Coffee olyan okos kávé, amelynek alkotóelemei, a természetes bioaktív kollagén peptidek®. A  bioaktív kollagén peptidek® lelassítják a bőrben található kollagén rostok pusztulását, ami a ráncok kialakulásáért felelős. Növelik a bőr nedvességtartalmát, hidratálnak, és lelassítják ráncok kialakulását.

Az első tanulmány (1), melyet 69 harmincöt és ötvenöt év közötti hölgy körében végeztek, már négy hét után jelentős javulást mutatott a bőr feszességét vizsgálva. Nyolc hét elteltével ez a trend továbbra is tartotta magát, több mint 15%-kal jobb eredményeket produkált a hatóanyagot szedő csoport, mint a placebót kapók köre.

A második számú tanulmány több mint száz 55 év körüli nő esetében vizsgálta a napi 2,5 g kollagén peptid bevitele utáni bőrszerkezetet. Négy hét után azt találták, hogy a kezelés hatására lényegesen javult az arcbőr kollagén-koncentrációja és láthatóan halványodtak a szemkörnyéki ráncok.

MAKKA® Beauty Coffee, kollagén peptidet tartalmazó instant kávé

Tegyen egy csészével a szépségért! A MAKKA® Beauty Coffee kollagén peptidet tartalmazó, 100% arabica instant kávé. Fogyasztásával kisimulhatnak a ráncok, feszessé válhat a bőr, körme és haja megerősödhet. A gyors felszívódás miatt sejtjei könnyen megőrizhetik nedvességtartalmukat. Kiegészítheti, illetve fokozhatja a krém kozmetikumok hatását.

***

A MAKKA ® kávék mind hazai munkaerő hozzáadásával készült, hazai gyártású és csomagolású funkcionális kávék. Keresse őket a www.vitalvar.hu webáruházban!

A MAKKA ® kávé koffein tartalmú készítmény: fogyasztása gyerekeknek, terhes és szoptató anyáknak, koffeinre érzékeny személyeknek, szívbetegeknek, magas vérnyomásban szenvedőknek nem ajánlott! A nyugodt alvás érdekében, javasolt a reggeli vagy a déli étkezéshez fogyasztani.

 

  1. http://www.kollagenkave.hu/index.php/informaciok/168-uj-kutatasi-eredmenyek-igazoljak-a-kollagen-peptid-borregeneralo-hatasat

 

Vitálvár Kft. - Vitálvár Természetből jeles Webáruház

www.vitalvar.hu

tel.: 061 238 0742

1136 Budapest, Pannónia u. 33. fszt. 1.

 

blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu