Termékek Menü

Kávét minden alkalomra – egészségeset és finomat

Kávét minden alkalomra – egészségeset és finomat Benned is felmerül évről-évre ugyanaz a dilemma a tökéletes meglepetés után kutatva? Azon jár az agyad, hogy ajándékozz tényleg hasznosat, és egészségeset a szeretteid számára, vagy inkább valami igazán élvezhető élménnyel állj elő? Jó hír, hogy a MAKKA Okos Kávéival mindkettőt megteheted egyszerre, úgyhogy nem nagyon lehet velük melléfogni. Mutatunk is két kávékülönlegességet az alábbiakban.

MAKKA Rost Kávé a cukorbeteg és gyomorfájós rokonoknak

A funkcionális élelmiszerek észrevétlenül terelhetnek minket az egészséges életmód felé: a hozzáadott kivonatok a 100% arabica kávé pozitív élettani hatásain kívül több területen is jótékony löketet adhatnak a szervezetünknek. A MAKKA Rost Kávét a vízben oldódó rosttartalom miatt ajánljuk. A rostok lassíthatják, és egyben hatékonyabbá tehetik a szőlőcukor felszívódását a belekben, így a vércukorszint ingadozása is mérséklődhet. Ez nemcsak a 2-es típusú diabéteszeseknek jó hír, de a karácsonyi lakomázás után (vissza)fogyni vágyóknak is.

Ezen kívül az egészségügyi vizsgálatok szerint a rostok az emésztésre is kedvezően hathatnak, élénkíthetik a bevitt energiamennyiség feldolgozását, megköthetik a belekben a baktériumokat és a vízben oldott káros anyagokat, így elősegíthetik a bélrendszer tisztulását. Ahhoz viszont, hogy az említett jótékony hatások érvényesülhessenek, elengedhetetlen a fokozott vízfogyasztás, ugyanis 1 g rost kb. 0,5 dl vizet képes felvenni – a MAKKA Rost Kávé tasakjaiban egyenként kb. 5,6 g rost van, így minden csésze után egy bő pohárnyi (3 dl) italt is érdemes elfogyasztani.

 

MAKKA Vitalis Kávé azoknak, akik energikusan szeretnék kezdeni az új évet

Akik nem tudnak választani a zöld kávé és a fekete kávé között, mert sem az előbbi extra hatásairól, sem az utóbbi intenzív ízéről nem akarnak lemondani, azoknak örömhír, hogy: nem is kell. A MAKKA Coffee Vitalis 100% arabica kávéból készült, varázserejét viszont a benne lévő zöld kávé kivonat adja. Ennek erős antioxidáns, azaz gyulladáscsökkentő hatása az immunrendszert is támogathatja, ezen túl visszaszoríthatja az öregedési és sejtregenerációs folyamatokért is felelős szabadgyökök kialakulását, de az anyagcsere-pörgető hatása kedvezhet a lendületes új évkezdetre vágyóknak: a sokrétű tisztulás és energikus évkezdés híveinek kifejezetten ajánljuk ezt a típust.

 

Összeállította: Lipusz Kinga

Vitálvár Kft. - Vitálvár Természetből jeles Webáruház

www.vitalvar.hu, tel.: 06 1 238 0742

Mobil: +36 20 343 0300

1136 Budapest, Pannónia u. 33. fszt. 1.

blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu