Belső bőrápolási praktikák!

Belső bőrápolási praktikák!

Ránctalaníts egyszerűen! A MAKKA® Beauty Coffee egy olyan speciális táplálkozási kozmetikum, amiben a kávézás élvezete a szépségipar előnyeivel találkozik.

Ránctalaníts egyszerűen!

Bőrünk az idő előrehaladtával veszít hidratáltságából, de ezt a folyamatot rengeteg egyszerű és természetes praktikával lassíthatjuk. Az egészségtelen táplálkozás éppoly veszélyt jelent bőrünk fiatalságának megőrzésére, mint a kívülről érkező napsugarak. Pontosan ezért bőrünk ápolását nem kívülről, hanem belülről kell kezdeni, olyan táplálkozási kozmetikumok használatával, melyeknek segítségével elfogyaszthatjuk a megfelelő vitaminokat, tápanyagokat, különösen pedig a kollagént!

A MAKKA® Beauty Coffee ereje:

MAKKA® Beauty Coffee egy olyan speciális táplálkozási kozmetikum, amiben a kávézás élvezete a szépségipar előnyeivel találkozik. A MAKKA® Beauty Coffee-ban az arabica kávé mellé rejtett bioaktív kollagén peptid elfogyasztásával hatékonyan járulhatunk hozzá bőrsejtjeink tápanyag pótlásához.

A bioaktív kollagén peptidet előállító cég kutatási eredményekkel is igazolta, hogy napi 2,5g speciális kollagén peptid rendszeres elfogyasztása csökkentheti a ráncokat, és növelheti a bőr rugalmasságát. Éppen ezért minden MAKKA® Beauty Coffee tasak 2,5g kollagén peptidet tartalmaz, hogy már napi egy kávé rendszeres elfogyasztásával tehessünk bőrünk szépségéért.

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar kávé
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz