Termékek Menü

Az Omega3 zsírsavak kedvező élettani hatásai

Az Omega3 zsírsavak kedvező élettani hatásai Az Omega3 zsírsavak kiemelten fontosak egészségünk megóvása érdekében, hiszen a szervezetünk nem képes előállítani, ezért a megfelelő táplálkozással és táplálék kiegészítőkkel kell pótolni ezeket.

Napjainkban sajnos egyre többen küzdenek különböző egészségügyi problémákkal, melyek nagy része sokszor a helytelen életmódból és a létfontosságú tápanyagok bevitelének hiányából fakad. Az Omega3 zsírsavak kiemelten fontosak egészségünk megóvása érdekében, hiszen a szervezetünk nem képes előállítani, ezért a megfelelő táplálkozással és táplálék kiegészítőkkel kell pótolni ezeket.


Az Omega3 kedvező hatásai:

  • Terhesség során elősegíti a magzat egészséges fejlődését, hozzájárul a megfelelő szellemi fejlődéshez és a látás kialakulásában is szerepe van, valamint csökkenti a koraszülések esélyét. A gyermek szempontjából 14 éves korig kiemelten fontos a megfelelő bevitel, mivel ezen időszak alatt fejlődik az agy a legnagyobb mértékben.
  • A szív- és érrendszeri megbetegedések esélyét csökkenti.
  • Az idegrendszer és a sejthártyák építésében nagy szerepet játszik. A stresszhelyzetek és konfliktusok kezelésében jótékony hatást fejt ki.
  • Csökkenti a depressziót, javul a problémamegoldó képesség, a kommunikációs képesség, stb.
  • Jótékony hatást gyakorol ízületei problémákra gyulladáscsökkentő tulajdonságának köszönhetően.


A Krill Omega3 készítmény komplex hatást nyújt minden tekintetben, amely segít a kiegyensúlyozott és egészséges életmód kialakításában és megtartásában.


Az NKO Krill olajat tartalmazó Krill-Omega3-at itt rendelheti meg: 
https://www.vitalvar.hu/termekek/etrendkiegeszitok/krill-omega3-vitakrill-60db-100-tisztasagu-asztaxantin-tar-detail#.VGR3fWc0_cs

Kép forrása:

http://www.ikosprogram.com/krill-oil-health/why-increase-my-omega-3-intake.aspx

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar krill olaj
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu