Termékek Menü

Az asztaxantin vonzóbbá teszi a férfiakat

Az asztaxantin vonzóbbá teszi a férfiakat Ha Ön férfiként vonzóbbnak szeretne tűnni a nők szemében, az asztaxantin tud Önnek segíteni!

A University of Nottingham új kutatásai szerint a nőknek sokkal jobban tetszenek az egészséges, szép arcbőrű férfiak. A tanulmány kiderítette, hogy a nők a bronzosabb férfi arcbőrt találják a leginkább vonzónak. Tehát Önnek férfiként fontosabbnak bizonyulhat a bőrápolás, mint az izmok növelése a tornateremben.


 

A férfiak bőrápolásának egyik sikeres módja a rendszeres asztaxantin fogyasztás, amit egy nemrég megjelent tanulmány is alátámaszt. Ebben a kettős vak randomizált kísérletben 36 férfi vett részt. Az egyik csoport napi 6 mg astaxanthint, míg a másik csoport placebót kapott. A kísérlet 8 hétig tartott. Az asztaxantint szedő csoport résztvevőinek a ráncai látványosan csökkentek, és jelentősen rugalmasabb lett a bőrük.

A korábbi kutatások az asztaxantinnak ugyanezt a hatását igazolták. Az asztaxantin javítja a bőr állapotát azáltal, hogy a bőr saját természetes védelmét erősíti meg, és támogatja a kollagénréteget.

Tehát ha Ön férfiként vonzóbbnak akar tűnni a nők szemében, vagy szeretne a kedvesének jobban tetszeni, az asztaxantin tud Önnek segíteni!

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar astaxanthin
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu