Termékek Menü

Az Asztaxantin és a májvédelem

Az Asztaxantin és a májvédelem Az Asztaxantin szedése még a magas zsír és cukortartalmú étrend mellett is segíthet a zsírok felhalmozódásának megakadályozásában, így elősegítheti az egészséges májműködést. 

Az Asztaxantin segíthet megelőzni a máj elzsírosodását!

Az Asztaxantinnak az egyik legerősebb természetes antioxidánsnak számos jótékony hatása ismert.  Viszont sokan nem tudják, hogy az Asztaxantin szedése még a magas zsír és cukortartalmú étrend mellett is segíthet a zsírok felhalmozódásának megakadályozásában. Így elősegítheti az egészséges májműködést. Kattint a képre és nézd meg nagyban!

Kutatások igazolják, hogy a bélflórák megfelelő összetétele csökkentheti a különböző gyulladások, kóros elhízás, akut székrekedés vagy a kettes típusú cukorbetegség kialakulását.

Éppen ezért elengedhetetlen, hogy az egészségünk számára fontos bélflóra-egyensúlyt fenntartsuk. Japán kutatók úgy találták, hogy az astaxanthin antioxidáns hatásának köszönhetően hatékonyan segítheti elő emésztő szervrendszerünk egészséges működését. A tanulmány kimutatta, hogy a zsíros diétán tartott egerek szervezetébe juttatott astaxantin segített kialakítani a jó és rossz bélbaktériumok közti egyensúlyt.

Hivatkozás:

Yonei Y et al., Anti-aging medicine. 2013;10(4):77-91.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar astaxanthin
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu