Termékek Menü

Alladin kancsó - fehér

Ár:
17.360 Ft (13.669 Ft + ÁFA)
Cikkszám: vitalizal3
Elérhetőség: Szállítás alatt
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A vízkristályok a vízben lévő rezgések ábrái. A rezgés energia, láthatóvá vált információ. A természetes, tiszta forrásokban megtalálható vízkristályok szabályos, hatos szerkezettel rendelkeznek - úgy néznek ki, mint a hatszög alakú hópelyhek! Az ilyen vizeket nevezzük rendezett szerkezetű, vagy élő víznek.

Ezzel szemben a csapból folyó víz - a hosszú csővezetékeken való áthaladás, a nagy nyomás és a vegyi hatások következtében - elveszíti kristályszerkezetét, és ezáltal éltető erejét, energiáját is. Az energetikailag szegény ún. holt vizet a szervezetnek először át kell alakítania rendezett struktúrájú vízzé - az élettani folyamataink működtetéséhez. Ez plusz energiaráfordítást igényel!

A svájci Nature's Design egyedülálló üvegkancsói és poharai az aranymetszés arányai alapján megtervezett különleges formaviláguknak, ólom- és egyéb nehézfémektől mentes anyaguknak, valamint szimbólumaiknak (Élet virága, csakra) köszönhetően, a csapvíz töredezett vízkristályait már 3 perc elteltével szabályos szerkezetbe rendezik vissza.

A termékek ezen képességét – a Dr. Masaru Emoto által kifejlesztett vízkristály-fényképészeti eljárással végzett - svájci laborvizsgálatok bizonyítják (E.F.Braun CH-3628 Uttigen). 

Kóstolja meg az ÉLŐ VÍZ friss és természetes zamatát - élvezze újjáéledt erejét!

 

Víz kristály
víz kristály

Az Alladin kancsó a Nature's Design termékek kínálatának alapja. Az Alladin kancsó - talpán az arany Élet virága szimbólummal - évek óta a legnépszerűbb termék

A kancsó hat részből álló lépcsőzetes kialakítása, arányaiban a Fibonacci sorozat első hat számának felel meg. Így jelenik meg az aranymetszés, azaz a természetben mindenhol fellelhető rendező elv a kialakításában.

A természetes, tiszta, élő vizek teljes, hatos kristály-szerkezettel rendelkeznek. Az Alladin kancsó erre a hatos szerkezetre állítja vissza a csapvíz töredezett vízkristályait, ezáltal újjáéled a víz természetes ereje. A kancsó körüli energiamező harmonizáló és élénkítő hatással van a körülötte lévő térre is, ezért javasolt domináns helyre tenni.

A fehér Élet virága szimbólumról:

Az Élet virága világszerte sok kultúrában szent szimbólum. Az Élet virága élő jelkép, a teremtést szimbolizálja. A teljességet, a tökéletességet, a harmóniába kerülést, az Univerzum minden elemének összekapcsolódását jelképezi. Mindaz a magas rezgésű információ, amit az Élet virága szimbólum jelképez, belemásolódik a vízbe, így gazdagítva azt tovább.

A fehér színt a tisztasággal, a jósággal, az őszinteséggel, a kezdettel,  az ártatlansággal és a tökéletességgel társítjuk.  A fehér Élet virága segít kitágítani az érzékelést és az  észlelést, növeli a nyitottságot és az új lehetőségek észrevételének képességét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu