Algavit

Három alga együttes ereje: AlgaVit – Táplál, tisztít és véd! (II. rész.)

2022. 02. 24. 12:38:48
A spirulina, a chlorella és a haematococcus algákkal töltött AlgaVit kapszulái koncentrált formában tartalmazzák a szervezet számára elengedhetetlenül fontos tápanyagokat. De milyen algákról van szó? Mik ezek, mit tudnak? Sorozatunkban a Chlorella Pyrenoidosa alga következik.

Három alga együttes ereje: AlgaVit – Táplál, tisztít és véd! (I. rész.)

2022. 02. 17. 10:10:26

A spirulina, a chlorella és a haematococcus algákkal töltött AlgaVit kapszulái koncentrált formában tartalmazzák a szervezet számára elengedhetetlenül fontos tápanyagokat. Ez a magas fehérjetartalmú, könnyen emészthető táplálék-kiegészítő nagyban hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, segítheti szervezetünket az optimális cukor- és koleszterinszint megőrzésében, jótékony hatással lehet az emésztésre és az anyagcsere működésére.

A mint A-vitamin, A mint AlgaVit

2021. 08. 10. 13:33:05
A vitaminokat a 20. század elején két nagyobb csoportba sorolták: kezdetben A-vitaminnak nevezték a zsírban-, és B-vitaminnak a vízben oldódót.  Hamarosan kiderült, hogy mindkét csoport ennél több komponenst takar. A fentiek szerint a konvencionális A-vitamin elnevezés mai fogalmaink szerint már nem egyetlen vegyületet, hanem vegyületcsaládot jelöl. 

A tél-tavasz átmenet szuperélelmiszere, az alga

2020. 03. 30. 10:08:00
Legyen szó a klorella, a spirulina, az astaxanthin-forrás Haemotococcus pluvialis algáról, mindegyik rendkívüli népszerűségnek örvend manapság, utóbbi kettő a szuperélelmiszer (superfood) jelzőt is kiérdemelte. Nem véletlenül, hiszen ezek a természetesen gazdag fehérje-, vitamin és ásványianyag-források külön-külön is értékesek, de együttes erejük megsokszorozhatja jótékony hatásukat.

Korunk legegészségesebb szuperélelmiszere, az alga

2018. 06. 29. 12:30:32

Legyen szó a klorella, a spirulina, az astaxanthin-forrás Haemotococcus pluvialis algáról, mindegyik rendkívüli népszerűségnek örvend manapság, utóbbi kettő a szuperélelmiszer (superfood) jelzőt is kiérdemelte. Nem véletlenül, hiszen ezek a természetesen gazdag fehérje-, vitamin és ásványianyag-források külön-külön is értékesek, de együttes erejük megsokszorozhatja jótékony hatásukat. Mik is ezek?

AlgaVit – koncentrált hatóanyagforrás

2018. 05. 29. 08:24:40
Az AlgaVit készítményben található spirulina és chlorella algát teljes értékű táplálékként tartják számon. Számos értékes tápanyagot tartalmaznak, omega zsírsavakat, aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat, szénhidrátokat, fehérjéket, nyomelemeket. Rendszeres fogyasztásuk a hiánybetegségek kialakulása mellett, elősegíti a szervezet megtisztítását a környezetszennyezéssel bekerülő nehézfémektől. Kiváló a méregtelenítő, a salaktalanító és a betegségmegelőző hatásuk.

Májusban anyák napja: köszöntse szeretteit természetesen

2018. 04. 17. 11:17:11

Az anyák napja megünneplésének története: az anyák napja világszerte ünnepelt nap, amelyen az anyaságról emlékezünk meg. A különböző országokban más és más napokon ünneplik, a legtöbb országban ez az ünnep májusra, ezen belül a legtöbb helyen május második vasárnapjára esik. Magyarországon május első vasárnapján ünnepeljük az édesanyákat.

Méregtelenítés és feltöltődés természetes algákkal!

2016. 08. 11. 11:34:43

A természetes algák rendkívül jó hatással vannak szervezetünkre, segítik energiánk visszanyerését, bőrünk és hajunk szépségét is támogathatják. Olvasson az algák további hatásairől cikkünkben!
 

Fáradtság? Depresszió? Súlygyarapodás? Hogyan segít a Spirulina?

2016. 09. 23. 12:39:02
Cukorbetegeknek, pajzsmirigy alulműködés esetén és fogyókúrázóknak is valódi megoldást kínál a spirulina alga!

AlgaVit – Táplál, tisztít és véd!

2016. 09. 05. 12:04:17
Az AlgaVit termékben három alga egymás hatását erősítve segítheti elő a tavaszi fáradtság leküzdését, erőnlétünk, vitalitásunk visszanyerését. Tudjon meg többet az algák jótékony hatásáról szervezetünkre!
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz