Termékek Menü

A zsírégető gyömbéres kávé

A zsírégető gyömbéres kávé Gyömbéres kávé a pluszkilók ellen! 

A gyömbért legtöbben úgy ismerik, mint a hányinger és rosszullét természetes ellenszerét, hatása azonban ennél jóval szélesebb körű. A benne található illóolajok és csípős vegyületek serkentik a vérkeringést és az emésztést, fokozzák a gyomornedvek kiválasztását. Ezen kívül megfázás ellen is sikerrel alkalmazhatod, és ráadásul akkor is segíthet, ha fogyni akarsz.

Miért fogyaszt a gyömbér?

A gyömbért ősidők óta termesztik Kínában, Malajziában és Indiában, ám pontos származása nem teljesen tisztázott. Elsősorban fűszerként kereskedtek vele, mára azonban gyógyászati célú alkalmazása is legalább annyira elterjedt.

Fogyasztó hatását a benne lévő illóolajoknak és csípős vegyületeknek, a gingerolnak és a shogaolnak köszönheti. Ezek egyfelől gyulladáscsökkentő hatásúak - a puffadás mellett segítenek megszüntetni az emésztőrendszerben esetlegesen kialakult kisebb gyulladásokat is, amelyek lassítják az anyagcserét.

Másfelől aktiválják a gyomor nyálkahártyájában lévő hőreceptorokat, fokozzák a bélműködést, egyúttal támogatják a szervezetben végbemenő zsírégető folyamatokat.

MAKKA Gyömbéres instant zöldkávéban tehát egyszerre élvezhetjük a gyömbér különleges, csípős ízvilágát, valamint a zöldkávé kivonat és a gyömbér egymás hatását erősítő anyagcsere serkentő és zsírégető hatását, miközben a koffein élénkít és frissít bennünket.

Így készítsd a gyömbéres kávét a plusz kilók ellen!

Forrázz le egy MAKKA Gyömbéres instant kávé tasakot maximum 80C fokos vízzel. Étkezések előtt fogyassz belőle egy-egy csészével. Segítheti az emésztőenzimek gyorsabb kiválasztását, serkentheti az anyagcsere-folyamatokat, ily módon elősegítve a gyorsabb emésztést és egyúttal a fogyást. Ráadásul, ha étkezés előtt iszod, a gyomrod már nem lesz üres, így kevesebbet tudsz majd enni. A kávét ízlés szerint ízesítheted.

Forrás: http://www.femina.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar kávé
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu