Termékek Menü

A Vitálvár Kft. Partner Program (Affiliate Program)

A Vitálvár Kft. Partner Program (Affiliate Program)

Amennyiben rendelkezik honlapfelülettel és szeretné bevételeit növelni azzal, hogy webshopunk kreatívjait kihelyezi, örömmel segítünk Önnek ebben.

Rendszerünkhöz ingyenesen, gyorsan és mindenféle technikai tudás nélkül csatlakozhat.

Hogyan tud csatlakozni Affiliate programunkhoz?
Regisztrációhoz kattintson erre a linkre!

Honlaptulajdonos Partnereink az után kapnak jutalékot, hogy hány darab kifizetett vásárlás történt rajtuk keresztül. Célunk a hosszú távú, kölcsönösen jövedelmező partnerkapcsolat kiépítése.

Rendszerünk Működése
Amint csatlakozik a Vitálvár Partner Programhoz és jóváhagyásra került felületével, azonnal hozzáférést kap a vitalvar.hu webshop összes banneres, szöveg-link, szövegdobozos marketing anyagához az általánosan használt méretekben. Ezeket az anyagokat azonnal kihelyezheti a weboldalára és már el is kezdődik az értékesítés és együttműködésünk !

Amikor egy látogató a honlapján rákattint a vitalvar.hu oldal bannerére és a linkben Ön elhelyezte partner azonosítóját, rendszerünk azonosítja ezt és tárolja a tranzakciótörténetben, mely bármikor elérhető az Ön számára is. Ha ez a látogató vásárol is és jóváhagyásra kerül a vásárlás megtörténte, akkor Ön 1000 Ft+ ÁFA jutalékot kap tőlünk. Amíg nem kerül jóváhagyásra, Ön a jóváhagyásra váró tranzakciók között találja meg az adott vásárlást.
A kampány kreatívokat a belépés után a Marketing anyagok menüpontban érheti el és a termékanyagok kiválasztása után a Display Bannerek, szöveges hirdetések, Szöveg-link hirdetések gomb megnyomásával jelenítheti meg. Az itt található "termék forráskód" weboldalába illesztésével tudja kihelyezni a kreatívokat.
A vitalvar.hu oldalon található tartalmakat változtatás nélkül is megjelenítheti oldalán, ekkor a belépés után megjelenő saját affiliate azonosító kódját (jobb felső sarokban: "Standard affiliate kódom" kell a kép, szöveg mögé raknia. Ilyenkor a látogatók a webáruház főoldalára fognak jutni, rendszerünk pedig vásárlás esetén az Ön tranzakciói közé sorolja ezeket a látogatásokat , vásárlásokat.

Jutalékinformációk
Jutalék típusa : Értékesítés utáni jutalék (PPS)  1000 Ft + Áfa minden jóváhagyott és ellenőrzött vásárlás után ami Önön keresztül történik.
Kifizetési feltételek: 10,000 Ft + Áfa - Kifizetési minimum összege
Kifizetési határidő: Minden hónap 9.-én küldünk minden partnerünknek számlázási információkat és történik a kifizetés az előző hónap értékesítése alapján, minden kifizetést számla, vagy megbízási szerződés ellenében tudunk teljesíteni, a számlakiállítástól számított 30 napon belül.

Általános Szerződési Feltételek

Bármilyen kérdése, kérése esetén lépjen kapcsolatba velünk,
Üdvözlettel,

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu