A NEPTUN KRILL OLAJ ÉS A HALOLAJ ÖSSZEHASONLÍTÁSA |
||
Jellemzők/Termékek |
Neptun Krill Olaj |
Halolaj |
Tápanyagtartalom |
||
Omega-3 zsírsavak szerkezete |
foszfolipidek |
trigliceridek |
Biohasznosulás |
95-98% |
61-65% |
Alacsony telített zsírsavtartalom |
25% |
63% |
Biztonságosság |
||
Nehézfémek |
nincs |
elhanyagolható |
PCB-k (polychlorinated biphenyls, azaz poliklórozott bifenilek) |
nincs |
néhányukban alacsony; mérsékelttől a magasig a többi termékben |
Féregirtó szerek |
nincs |
néhányukban alacsony; mérsékelttől a magasig a többi termékben |
Tartósítószerek |
nem szükséges |
mindig adnak hozzá (kötelező az olaj stabilizálása érdekében) |
Stabilitás |
||
Oxidálódott zsírok |
< 0,1 |
> 2 |
Antioxidáns kapacitás |
378 |
7,87 |
Vásárlói visszajelzések |
||
Mellékhatások |
nem számoltak be róla |
gyomor reflux („halas büfögés”) |
Javallatok |
immunrendszer erősítő agyvédő szívvédő mentális éberség fokozott koncentráció fokozott memória fokozott tanulási képesség érzelmi stabilitás fejlesztése csökkenti az izületi fájdalmakat (7 napi szedés) |
immunrendszer erősítő agyvédő szívvédő |
Antioxidáns hatás |
||
Antioxidáns tartalom |
természetesen előfordul a krill olajban |
szintetikus antioxidáns van hozzáadva |
Oxigéngyök-megkötő képesség (ORAC) |
378 |
7,87 |
Tudományos háttér |
||
Időszakos klinikai alkalmazások |
a piacon javasolt adagban |
6-12-szer magasabb adag, mint a legtöbb piaci javallat |
Technológia |
||
Szabadalmaztatott készítmény |
igen |
nem |