A Neptun krill olaj előnyei más krill olajokkal szemben

A Neptun krill olaj előnyei más krill olajokkal szemben
Tájékozódjon a Neptun krill olaj előnyeiről más krill olajakkal való összehasonlításban bemutatva!

 

 1. A kivonási eljárás:

 Egy optimalizált, szabadalmaztatott kivonási eljárással vonjuk ki az olajat a krillből. Ez az optimalizált kivonási eljárás megtartja,  fokozza és stabilizálja a krill biológiai értékeit. A versenytársak, akik szintén krill olajat vonnak ki, különböző, kisebb  hatékonyságú kivonási eljárásokat alkalmaznak. A feldolgozásnak ezen különbsége eltérő kivonatokat eredményez, amelyek így  különböző módon viselkednek biológiai értéküket és hatékonyságukat tekintve. 

 2. A krill olaj minősége, oxidáció és biohasznosulás:
 Más cégekkel ellentétben mi nem manipuláljuk a krill olajat. A TOTOX érték egy mutatója annak, milyen minőségű a termék. Ha  a TOTOX érték magas, az általában azt jelenti, hogy az olajat hőnek tették ki vagy halolajjal keverték, megtévesztve így a v  vásárlót, aki abban a hitben van, hogy tiszta krill olajat vett. A mi termékünknek nagyon alacsony a TOTOX értéke. 

 3. A kutatás és a tanulmányok hasznosítható eredményei:
 Az NKO-nak klinikailag bizonyított gyógyhatása van. Más krill olajoknak nincsenek meg ugyanazok a biológiai tulajdonságai, mert  hiányoznak belőlük azok a bioaktív összetevők, amelyek az NKO-ban megtalálhatók.
Az NKO-nak klinikailag bizonyított jótékony hatása van a szív- és érrendszeri, ízületi megbetegedésekre, a PMS szindrómára és az ADHD-ra.
Az NKO az egyetlen olyan krill olaj, amelyet klinikai körülmények között, embereken is kipróbáltak, tanulmányoztak.
Az NKO-val sokkal eredményesebb gyógykezelésben részesülhet a beteg, mint más krill olaj termékekkel.

Tartalomhoz tartozó címkék: krill olaj tudastar
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz