A krill olaj, ami a legjobbak összefogásából született

A krill olaj, ami a legjobbak összefogásából született
Az Olympic Seafood és a Neptun Technologie együttműködése kiváló szereplőket egyesített a krill piacán. Az Olympic Seafood fogyasztóik ellátására kizárólag minőségi beszerzést folytat.

A nálunk forgalmazott Krill-Omega3 kapszula 100% tisztaságú Neptune krill olajból készül. Termékünk gyártója  történelmi lépésre szánta el magát, és együttműködésre lépett más nagy piaci szereplőkkel. Fontosnak tartjuk, hogy beszámoljunk erről a hírről.

Neptun krill olaj gyártója a Neptun Technologies hosszas tárgyalás után sikeresen megállapodott az Olympic Seafooddal és a vele kapcsolatban álló Rimfrosttal. A krillből készült termékek piacán óriási hírnek számító bejelentést a cégek nemrég közölték a sajtó hivatalos szerveivel.  NKO Krill-Omega3[/caption] Az együttműködés engedélyezi az Olympic Seafood leányvállalatai és partnerei számára a krillből készült termékek világ szerte megvalósuló értékesítését. A megállapodással a Neptun Technologies teljes mértékig kiáll az Olympic Seafood leányvállalatai és partnerei mellett, azzal, hogy jogilag is megengedi nekik a piacra kerülést, és a további fejlődést. Az összefogás hírét a krill piac legnagyobb szereplői így kommentálták: „Lelkesen várjuk az együttműködést a Neptunnal, hogy tovább építhessük az iparágat és nőhessen a krill olaj piac, profitot hozva mindannyiunk számára” – mondta az Olympic Seafood vezérigazgatója. „Nagyon fontos nekünk a most létrejött megállapodás, mellyel egy átfogó fogyasztói keresletet támogathatunk.” „Egymás támogatásával megerősödhetünk. Várjuk az együttműködést új stratégiai partnereinkkel. Hiszen célunk a krill piac tisztességes üzletpolitikával való fejlesztése. Számunkra fontos a tudomány és etikai szabályainak szigorúan betartása.” –mondták a NeptunTechnologies igazgatói. „A forgalmazási jog és a termék védelem bármely iparágban nagyon fontos, különösen a piac legnagyobb játékosainak” – mondta a Rimfrost USA igazgatója.” A most kötött megállapodásunk a Neptunnal megengedi, hogy krill termékeket árusítsuk az Egyesült államokban, és más piacokon.” [caption id="attachment_1805" align="alignleft" width="784"]  Krill halászat a föld legtisztább vizeiből. Az Olympic Seafood és a Neptun Technologie együttműködése kiváló szereplőket egyesített a krill piacán. Az Olympic Seafood fogyasztóik ellátására kizárólag minőségi beszerzést folytat. Vezető márkája, a Rimfrost Krill Collection termékei a következőket tartalmazzák: déli sarkvidéki krill húsa, az abból készült por és olaj. Az Olympic Seafood méltán büszke a hajóira, melyek a Déli sarkvidéken halásznak krillre. A flotta a fenntartható környezet érdekében kevés káros anyagok kibocsátásara, alacsonyabb energiahasználatra törekszik. A hajók sajátos technológiájuknak köszönhetően minimálisra csökkentik a halászat okozta állomány csökkenést, ezzel óvva a természetes és felbecsülhetetlen krillt. A hajók megkapták a Friend of the Sea címet, ami száz százalékban garantálja a nyomon követhetőségüket. Amennyiben ki szeretné próbálni azt a krill olajat, ami a legjobb cégek összefogásából született, rendelje meg készítményünket ide kattintva. Forrás: http://www.nasdaq.com/press-release/neptune-and-rimfrost-sign-krill-oil-manufacturing-http://www.rimfrostkrill.com/wp-content/uploads/2013/10/RIMFROST-PRESS-RELEASE_Olympic_Settlement_02102013.pdfand-supply-agreement-20131002-00529   Kép forrása: http://www.offthebeatentrack.at

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar krill olaj
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz