A következő üzleti útjára Astaxanthint is pakoljon!

A következő üzleti útjára Astaxanthint is pakoljon!
Az üzleti utakon rendszeresen magunkhoz vett természetes alga alapú Astaxanthin segíthet csökkenteni az oxidatív stressz okozta kellemetlenséget, és javíthatja a teljesítményünket.

A rendszertelen napirend és a stressz, ami az üzletemberek életének velejárója, szorosan összefügg az oxidatív stressz kialakulásával. Ha ezt nem tartjuk kordában, könnyen okozhat olyan kellemetlen tüneteket, mint a figyelemzavar vagy a feledékenység. Ez fokozottan igaz azokra a menedzserekre, akik üzleti utazásaik során több időzónán átugorva repülnek akár heti rendszerességgel.
Az üzleti utakhoz kapcsolható kellemetlenségek, mint a jet-lag szokatlan ételek, az idegesítő késések, várakozások, a bejelentkezés és kijelentkezés a szállodából vezethetnek oxidatív stresszhez. Ez a legrosszabb pillanatban okozhatja a figyelem nehézségét és az agyműködés lassulását: az üzleti tárgyalás kellős közepén.
Tanulmányok igazolják, hogy a természetes algából nyert 
Astaxanthin segít szervezetünknek felvenni a harcot az oxidatív stresszel. Másik kutatási eredmény bemutatta, hogy a feledékenységre panaszkodó középkorú tesztalanyok körében egy kognitív képességeket vizsgáló felméréseknél kimutathatóan jobban teljesített az Astaxanthin tartalmú étrend kiegészítőt szedő csoport.
Az üzleti utakon rendszeresen magunkhoz vett természetes alga alapú 
Astaxanthin segíthet csökkenteni az oxidatív stressz okozta kellemetlenséget, és javíthatja a teljesítményünket. A következő üzleti útjára pakoljon bőröndbe Astaxanthin is!

Forrás: https://www.facebook.com/naturalastaxanthin?fref=ts

Tartalomhoz tartozó címkék: astaxanthin tudastar
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz