Termékek Menü

A BEMER segíthet a keringési és vérellátási zavarokban

A BEMER segíthet a keringési és vérellátási zavarokban Köztudott tény, hogy a keringési zavar, érszűkület okozta lábszárfekély, járási fájdalom, alvás közben jelentkező végtagi fájdalom kezelésében a BEMER terápiának jelentős szerepe van. 

Az erek megbetegedései rendszerint hosszú  idő alatt alakulnak ki. Némelyik alig okoz tünetet, más érbetegségek enyhe kényelmetlenséget okoznak, amelyek súlyos következményekkel járhatnak, ha nem kezelik. Leggyakoribb a végtagok keringésének az elégtelensége, amelynek legkorábbi tüneteként a beteg azt veszi észre, hogy a lába és a lábszára hideg, előfordulhat zsibbadás és bizsergés is. A tüneteket és az érelváltozások előrehaladását mérsékelni lehet testmozgással és az életmód megváltoztatásával. Az orvos rendszerint mérsékelt testmozgást, pl. sétát vagy kerékpározást javasol. A betegnek nem szabad dohányoznia és koffeint fogyasztania, mert ezek érösszehúzódást okozva súlyosbíthatják a keringési zavart. Az alsó végtagot melegen kell tartani zoknival, harisnyával, amely megelőzi a láb és a lábszár ereinek további összehúzódását, ugyanis a láb és lábszár rossz keringése miatt a sérülések nem gyógyulnak rendesen. Egyszerű banális sérülés, vágás vagy cipő okozta lábfeltörés elfertőződhet és kifekélyesedhet, ami ezután nem vagy csak nehezen gyógyul.

Béreljen BEMER készüléket!

Minden nyolcadik cukorbeteg találkozik a cukorbeteg láb problémájával. Bár az esetek többségénél a betegség kialakulása után 8-10 évvel kezd igazán veszélybe kerülni a láb, ennél sokkal előbb érdemes odafigyelni a megelőzésre, hogy ne kerüljön Ön is a műtőasztalra. A cukorbetegség jelentősen gyorsítja az érelmeszesedés folyamatát, ezért a szövődmények között szerepel a szívkoszorúér és az agyi erek megbetegedése, a szemfenék ereinek szűkülése, a magas vérnyomás, cukorbeteg láb (keringési zavar az alsó végtagokban), idegrendszeri károsodások, szürke hályog, veseproblémák, potenciazavar. A legtöbb szövődmény annak köszönhető, hogy a beteg erek nem tudják már teljes mértékben ellátni a feladataikat. Az ennek kapcsán károsodó idegrendszerünk elváltozásai már rengeteg szervünknél okozhatnak problémát, mivel az idegpályák teljes testünket behálózzák, és szervezetünk működését alapvetően szabályozzák. Első hallásra furcsának tűnhet, hogy még a merevedési problémák és a lábon levő fekélyek, valamint a szürke hályog is erre vezethető vissza a legtöbb cukorbetegnél. Ha idegbántalmai vannak a lábán, akkor a tapasztalt fájdalom lehet égő, szúró, zsibbadó jellegű, sokszor olyan apró ingerek válthatják ki, mint a takaró érintése. Sokan hajlamosak bemagyarázni maguknak, hogy nincs komoly gond, mert a fájdalomérzés járás közben nem fokozódik, sőt néha még enyhül is. A láb ezekben az esetekben meleg tapintású és vérbőnek tűnik. Ha nem az idegbántalmak, hanem a keringészavar okozza a cukorbeteg láb problémáit, akkor a hűvös tapintás és a járáskor érzett fájdalom a jellemző. Mindkét esetben komoly a gond. Az idegbántalmak miatt a láb lehet érzékeny és fájó, másrészt a tapintás-, a hő- és a fájdalomérzet károsodása következtében gyakran észre sem veszi a beteg a lábat érő kisebbnagyobb sérüléseket.    A kórházakból, klinikákról, magánrendelőkből jól ismert a BEMER készülék, hiszen több mint 11 éve bizonyítja orvosoknak és betegeknek, hogy számíthatnak keringésjavító, fájdalomcsökkentő hatására. A BEMER készülék használatát hivatalos szakorvosi továbbképzés már tananyagként tartja számon. Köztudott tény, hogy a keringési zavar, érszűkület okozta lábszárfekély, járási fájdalom, alvás közben jelentkező végtagi fájdalom kezelésében a BEMER terápiának jelentős szerepe van. A keringési zavar fülzúgást is okozhat, de mozgásszervi elváltozások kezelésében is hamar megtapasztalhatjuk a BEMER terápia jótékony hatását. Megfelelő mikrokeringés nélkül szervezetünkben semmilyen regenerációs, gyógyulási vagy helyreállási folyamat nem lehetséges, a jó testi és szellemi képességeknek is ez az alapja, a BEMER ebben tud segíteni!

Hogyan és hol vehető igénybe a BEMER terápia?

Már 11 éve segítünk a nehezen mozgó betegeknek és családtagjaiknak. Az érdeklődők az ország bármely területéről kérhetik telefonon, hogy akár a beteg otthonában mutassuk be a készülék használatát, biztosítsuk a kipróbálás lehetőségét. Ha a BEMER terápiáról többet szeretne tudni, kérje ingyenes tájékoztató anyagunkat, illetve ha egy bővebb ismertető előadást szívesen meghallgatna, jelezze felénk! A BEMER készülék használata nagyon egyszerű, ezért idős betegek is könnyen és gyorsan megtanulják. A szakszerű használatot a magyar nyelvű használati utasításon kívül országos szakorvosi hálózat és telefonos segítségnyújtás is biztosítja. A készülékre a gyártó 3 év teljes körű jótállást biztosít, részletre, illetve magán-egészségpénztári kifizetéssel is megvásárolható. 2001 óta több ezer elégedett magánfelhasználó, kórházak, rendelőintézetek, wellness-központok gyógyászatai, magánrendelők igazolják, hogy a BEMER valóban működik. A BEMER terápia egy olyan fizikai hatóanyag, amely széleskörűen, mellékhatásmentesen alkalmazható a megelőzésben és a gyógyításban, amit nemcsak a több mint egy évtizedes tapasztalat, hanem a tudományos vizsgálatok is teljes mértékben alátámasztanak. Próbálja ki Ön is a BEMER terápiát, hogy a betegségek és szövődmények kialakulását megelőzze, illetve hogy újra, mielőbbi egészségesebb életet tudjon élni. (X) Forrás: TermészetGyógyász Magazin.hu, Dr. Horváth Ilona BEMER Medicintechnika Kft. XVIII. évfolyam 5. szám

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar egészség
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu