A Beauty Coffee titka

A Beauty Coffee titka
Ránctalanítás és feszes bőr bioaktív kollagén peptid erejével egy csésze kávéban!

A VERISOL jelentősen növeli a bőr rugalmasságát.

VERISOL bioaktív kollagén peptides szer jelentősen javítja a bőr olyan tulajdonságait, mint a rugalmasság vagy éppen a ráncok csökkenése. A vállalat globális alelnöke, Hans-Ulrich Frech örömmel jelentették be, hogy a két új klinikai kutatás egyikét, amely bizonyítottan igazolja a VERISOL pozitív hatását a bőr rugalmasságát illetően. „Ritka, hogy egy adott szer bőrre gyakorolt jótékony hatását ilyen magas szintű tudományos kutatás igazolja. Újabb mérföldkőhöz érkeztünk, ami a fogyasztóink természetes szerekkel való felruházását illeti, ezek a nutricionális kozmetikumok az életminőséget javítják. Arról nem is beszélve, hogy a termék tökéletesen beleillik a GELITA-féle, szilárd tudományos alapokra építő filozófiába."

A szóban forgó kutatást arra tervezték, hogy a speciális VERISOL kollagén peptideknek a bőrre gyakorolt biofizikai paramétereit mérje a bőr öregedésével összefüggésben. A kutatás double-blind típusú és placebót használó, 69 db 35-55 év közötti nőt vetett be, akik randomizált módon kaptak 2.5 gramm vagy 5 gramm VERISOL-t, vagy ugyanennyi placebót naponta egyszer, 8 héten keresztül. Minden vizsgált csoport 23 főből állt.

A bőr rugalmasságát, nedvességtartalmát, a felhám vízveszteségét és a bőr keménységét objektív vizsgálatokkal mérték fel a termék első alkalmazása előtt, majd a rendszeres szedést követő 4 illetve 8 hetet követően. Az elsődleges figyelmet érdemlő bőr rugalmassági tényező a VERISOL utolsó beszedését követő négyhetes időszak utáni kontroll vizsgálaton is megfigyelésre került (egy négyhetes regressziós fázist követően).

Konklúzióként elmondhatjuk, hogy a bőr rugalmassága mindkét VERISOL terméket használó csoportban statisztikailag is releváns mértékben nőtt a placebót fogyasztókhoz viszonyítva. A négyhetes kontroll vizsgálatot követően az idősebb nők esetében statisztikailag is releváns mértékű rugalmasságtartalom növekedését tapasztalták.

Ami a bőr nedvességtartalmát vagy kipárolgását illeti, az alcsoportban végbemenő elemzésben a kollagén peptides kezelés pozitív hatása figyelhető meg.

A tanulmányt a University of Kiel Bőrgyógyászati Kara, a Collagen Research Institute of Kiel, a hamburgi Skin Investigation and Technology és a Department of Cell and Developmental Biology, valamint a brazíliai Sao Paolo-i Egyetem intézete, az Institute of Biomedical Sciences végezte. A tanulmányt 2013. augusztus 14-én a Skin Pharmacology and Physiology publikálta.

Nemrégiben egy második tanulmányt is lefolytattak, ami a VERISOL ránccsökkentő képességét vizsgálta. A második tanulmány is meggyőző eredményeket hozott és publikálásra kerülhet a jövőben. www.GELITA.com

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar kávé
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz